„ДЯДО КОЛЕДА ПРИСТИГА”

„ДЯДО КОЛЕДА ПРИСТИГА”     – ПУБЛИЧНА ИЗЯВА НА ГРУПА „ВЪЛШЕБНОТО КЛЮЧЕ „   ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС”

От началото на месец ноември ОУ „Св.Св.Кирил и Методий”, град Горна Оряховица, работи по   проект „Твоят час”. Една от най-забавните дейности по интереси е тази на първокласниците от група „Вълшебното ключе”. Целта на дейностите по проекта е повишаване на езиковите и литературни компетентности на учениците, както и засилване на тяхната инициативност и творчески заложби. Работата в екип също заема водещо място.

На 20.12.2016 г. се проведе първата публична изява на групата – коледно тържество на тема „Дядо Коледа пристига”. Сценарият е направен по книгата на Атанас Цанков и стихове на Елисавета Багряна. Малките първокласници посрещнаха Дядо Коледа в къщичките на приказните герои  – Снежанка и седемте джуджета, Червената шапчица, трите прасенца, седемте козлета, Хензел и Гретел. Дядо Коледа им изпрати подаръци и написа писмо, с което ги уведоми, че присъстват в списъка на послушните деца. Празникът донесе много смях и настроение на децата и техните родители. И гостите, и участниците се докоснаха до коледната магия.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.